google-site-verification: googledc5789567c6b3950.html
30 dagen retourrecht
grootste collectie Melik Shoes
gratis verzenden & retour vanaf € 75
9.2
Op basis van 588 reviews
vragen? bel: 013- 850 1595
  • Aboutshoes

Melik Shoes

Melik Shoes

Melik Shoes - Moving People

Melik Shoes is een exclusiviteitslabel voor herenschoenen in de vooraanstaande modespeciaalzaken én schoenenzaken in de Benelux. Een kwalitatief en modieus label met een prikkelende, nieuwe stijl welke volledig is afgestemd op de wensen van de in mode geïnteresseerde man. Melik Shoes is meer dan er heerlijk op weg lopen. Door ons het best omschreven als Moving People. U wilt zich goed voelen in wat u draagt dus kiest u bewust bijzondere schoenen met een heerlijke pasvorm die helemaal matchen bij ú en uw outfit. Melik Shoes is hét item uit uw garderobe waarmee u uw persoonlijkheid onderstreept. Onze schoenen zijn niet leeftijd of gelegenheid gebonden; iedere drager kiest wat bij hem past.

Melik Maatvoering

Ga je voor de eerste keer Melik Shoes bestellen?                                                                                       

  • Teken een rechte lijn (1) op een stuk papier                       
  • Zet je voet recht naast de lijn op het papier.                                                            
  • Zet een horizontale streep bij je langste teen die haaks staat op lijn1.
    Zet bij de hiel de pen verticaal tegen de hiel aan en trek vanuit dat punt een horizontale lijn die haaks staat op lijn 1
    Doe hetzelfde met je andere voet.
  • Om je schoenmaat te meten, meet je op het papier de lengte van je grootste voet.
  • Lees op deze tabel de juiste schoenmaat af. Zit je tussen 2 maten in kies dan de kleinste maat.
Maat 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49      
Voetlengte cm 23,5 24,5 25 25,5 26 26,5 27 28 28,5 29 29,5 30 31 31,5      

Draag je normaal gesproken halve maten dan adviseren wij je om de maat naar beneden voor de volgende grotere maat te kiezen.

Draag je al Melik Shoes? Dan kies je voor de maat Melik Shoes die je altijd al draagt!         

Handgemaakt en Handgeverfd

De door Melik Alphan ontworpen collecties zijn onderscheidend. Ons doel is onderscheidende écht leren schoenen en riemen te maken voor een eerlijke prijs. Wij zijn gespecialiseerd in het handverven en finishen van schoenen. Dit is een bewerkelijk en secuur proces wat elk paar uniek maakt. Hierdoor geven we aan alle modellen een stukje beleving mee en krijgt elke schoen zijn eigen uitstraling. Een extra toegevoegde waarde is dat we bij alle geklede herenschoenen bijpassende leren riemen kunnen leveren. Zeker bij onze collectie gelegenheid-en feestdagen schoenen een "need to have".

Met uiterste zorgvuldigheid en oog voor details stellen we ieder seizoen onze collectie samen. Hiervoor maken wij alleen gebruik van hoogwaardige materialen en de mooiste leer-en suèdesoorten. Binnen ons productieteam is honderden jaren aan ervaring en expertise in de schoenenbranche aanwezig. Verfijnd vakmanschap en gebruik van authentieke maakwijzes staan bij Melik Shoes hoog in het vaandel. Zo vindt u in onze collecties handgemaakte schoenen volgens o.a. de goodyear en blake maakwijze.                                                                                                                           

Persoonlijk Contact

Het toegewijde team van Melik Shoes zet zich dagelijks vol enthousiasme in om alle schakels binnen het ontwerp, productie-en verkoopproces in goede banen te leiden. Voor vragen en opmerkingen neemt u alstublieft contact met ons op. Wij staan u graag persoonlijk te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 013-8892082 of via mail aan m.alphan@melikshoes.com.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren