google-site-verification: googledc5789567c6b3950.html
30 dagen retourrecht
grootste collectie Melik Shoes
gratis verzenden & retour vanaf € 75
9.2
Op basis van 590 reviews
vragen? bel: 013- 850 1595
  • Aboutshoes

About Shoes: de webshop voor mooie schoenen van Melik!

AboutShoes bestaat uit een enthousiast team van toegewijde medewerkers met jarenlange ervaring in de schoenenbranche en e-commerce die hun kennis en expertise laten samenvloeien in deze webshop voor herenschoenen.

Ons motto is een kwalitatieve leren schoen te bieden waarmee u zich kunt onderscheiden. Bij een mooie leren schoen hoort een bijpassende leren riem. We vinden het daarom belangrijk om bij vrijwel alle schoenen een bijpassende riem aan te bieden. Immers met een riem die 100% matcht met uw schoenen maakt uw outfit helemaal af! Doordat we alleen een online winkel hebben, worden onze kosten beperkt waardoor u bij About Shoes kwaliteit koopt voor een goede prijs.

We willen ons onderscheiden van de grote online spelers door u wel persoonlijke aandacht en service te geven. Zo vindt u bij iedere schoen een goede beschrijving en verschillende foto's van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor bent u in staat zich een goed beeld van het product te vormen alvorens de bestellen. Heeft u eenmaal een bestelling gedaan dan ontvangt u de volgende werkdag uw mooi ingepakte bestelling. Heeft u vragen of wilt u advies over de kleur of maat dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook bent u welkom in onze showroom indien u de schoenen eerst wil zien en passen. Zeker wanneer u schoenen voor een speciale gelegenhied zoals een bruiloift nodig heeft!

AboutShoes voert de grootste collectie Melik Shoes.Voel je goed in wat je draagt. In dit statement van het label Melik Shoes kunnen wij ons helemaal vinden. De collecties zijn onderscheidend qua design en van hoogwaardige kwaliteit. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan als online brandstore van dit label. Meer over het label Melik Shoes vindt u hier.

Greve maakt al meer dan 100 jaar stijlvolle herenschoenen die zich kenmerken door vakmanschap. De laatste collectie laten zien dat dit goed samengaat met gevoel voor mode.

Ons doel is gebaseerd op het voeren van top collecties met oog voor detail maar zonder uw budget uit het oog te verliezen. Kortom: een webshop met mooie schoenen waar mannen blij van worden!

Mireille, Lieke, Floortje & Quinten